Gotisk menora (Heftet)

Del 1

Serie: Gotisk menora 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 456
Forlag: Prego Mobile
Språk: Bokmål
Serie: Gotisk menora
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788284300047
Kategori: Krim og spenning
Omtale Gotisk menora
Del 1 av 2.
Året er 2010 og gjennom noen desemberdagers møte i en kjeller i svenske Karlstad blir romanens hovedperson og fortellerstemme innviet i løsningen på et av verdens store skattemysterium. Hvor tok goterkongen Alariks Roma-skatt veien?
Et av verdenshistoriens store uløste mysterier belyses i denne thrilleren av en historisk roman. Religiøse symboler, folkevandringstid, italiensk dagligliv og jødisk kulturimperialisme; ispedd et skandinavisk utgangspunkt for det hele.
Forfatteren av denne spenningsromanen bretter ut en mulig løsning på et, for mange kjent, men uløst skattemysterium av internasjonale historiske og religiøse dimensjoner. Handlingen forankres i det heller ukjente europeiske 500-tallet, syd-Italia anno 1937, samt metropolene New York og Istanbul i 2010.
Leseren inviteres med på en reise gjennom verdenshistorien gjennom stemmen til to unge nordiske historikere, der intet er utelatt, verken av dyptpløyende folkevandringstidshistorie eller psykologiske anskuelser. Vårt tiårs Da Vinci-koden eller Sataniske Vers, nå med en helt annen religion som bakteppe.
Sammen med de tidligere historiske utgivelsene; Fra romer til ridder og Norge under Roma - finner Gotisk Menora her sin naturlige plass, helt i forlagets ånd.
Passer utmerket til alle historie-, religions- og kulturinteresserte.
Geir Felling-Andersen (f. 1963) debuterte som forfatter med FRA ROMER TIL RIDDER - de europeiske folkevandringene 300-800 e. kr høsten 2010. Dette ble oppstarten til forlaget Prego Mobile AS.

Til toppen

Andre utgaver

Gotisk menora
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av G. Felling:

Bøker i serien