Granatsjokk (Innbundet)

Serie: Joachim Berentzen 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 343
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
Serie: Joachim Berentzen
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788230016879
Kategori: Krim og spenning
Omtale Granatsjokk
I et sønderbombet Europa på randen av tysk kapitulasjon legger norske nazister en djevelsk dyktig plan for ideologiens overlevelse. Drøyt femti år senere smeller det. Over hele kontinentet.
Den unge advokaten Joachim Berentzen ba aldri om å havne på innsiden. Nå må han bekjempe både indre og ytre demoner for å avsløre en konspirasjon av dimensjoner verden aldri har sett maken til. Med kjæresten Tilo nede for telling, og med dop fra Førerens egen medisinveske i årene, setter en vaklende Berentzen alt på spill mot en fiende som hele tiden ligger flere trekk foran.
Granatsjokk gir deg en eksplosiv dobbelepoke-thriller om et Europa under angrep, hemmelige brorskap, spekulative finansinstitusjoner, og forbudt kjærlighet. Boken er en oppfølger til Forbindelsene, men står fjellstøtt på egne marsjstøvler.
"Vernegg har skrevet en roman som kan gi deg som leser frysninger. Forbindelsene preges av et genialt plott, der det stilles spørsmål om nazismens død 8. mai 1945." Bokbloggen Boktimmy.
Trond Vernegg har siden 1986 vært forretningsadvokat i Oslo og medlem av styret i en rekke selskaper. Før han ble advokat, arbeidet han i flere år som journalist. Vernegg er siden 1990 formann i Riksmålsforbundet, er medlem av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur og Norsk P.E.N. og styremedlem i Thorleif Dahls Kulturbibliotek.
Granatsjokk er oppfølgeren til Forbindelsene, Verneggs første skjønnlitterære bok. Bokens handling er ren fiksjon, men den historiske rammen for fortellingen bygger på omfattende studier i annen verdenskrigs historie og norsk okkupasjonshistorie.

Til toppen

Andre utgaver

Granatsjokk
Bokmål Ebok 2017

Flere bøker av Trond Vernegg:

Bøker i serien