Haimennesket (Innbundet)

Serie: K2 og Patricia 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202491499
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Haimennesket

Ingen skriver krim som Hans Olav Lahlum!

"At Hans Olav Lahlums krimromaner har en stor leserkrets, er ikke vanskelig å forstå. De representerer et friskt pust i det som ellers framstår som en fastlåst sjanger." Dagbladet

K2 og Patricia er nettopp blitt kjærester når denne romanen starter en sommerdag i 1972. K2 er blitt invitert til en hyggelig helg på et vakkert hotell på en sørlandsøy. En kinkig destinasjon for rullestolbrukere, men Patricia blir likevel med på det som skal vise seg å bli en skjebnesvanger helgeutflukt.

For nøyaktig ti år siden ble en liten guttebaby funnet ihjelslått i sin vugge på hotellet. Guttens to 16 år gamle søstre skulle passe på ham. Begge sverget på at de ikke hadde noe med barnedrapet å gjøre. Likevel forsvant den ene av tvillingsøstrene sporløst like etter at udåden ble oppdaget. Barnets mor begikk selvmord kort tid etter. Nesten alle de gjenlevende gjestene fra den grufulle helgen er nå samlet på hotellet. Direktørens plan er at K2 skal oppklare mysteriet. I tillegg til de ni kjente beboerne på hotellet befinner det seg også en lyssky tiende person der. K2 og Patricia frykter for eget liv når en av de tilstedeværende blir funnet skutt.

Haimennesket er en ny klassisk og Agatha Christie-inspirert krimroman i den populære og kritikerroste serien med K2 og Patricia. Med handlingen konsentrert innenfor 48 timer er den samtidig en uvanlig intens spenningsroman.

Til toppen

Andre utgaver

Haimennesket
Bokmål Lydbok-CD 2015
Haimennesket
Bokmål Lydbok MP3-CD 2015
Haimennesket
Bokmål Ebok 2015
Haimennesket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Haimennesket
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Hans Olav Lahlum:

Bøker i serien