Han valgte naglene (Innbundet)

hva Gud gjorde for å vinne ditt hjerte

Forfatter:

Håvald Slåtten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 181
Forlag: Lunde
Språk: Bokmål
Originaltittel: He chose the nails
Oversatt av: Slåtten, Håvald
ISBN/EAN: 9788252034202
Kategori: Religion
Omtale Han valgte naglene
Ta deg tid på Golgathøyden. La fingeren gli over den store tømmerstokken, og la naglene føles mot hånden. Smak på den billige eddikvinen og kjenn rispet fra en torn i pannen. Rør ved den grove jorda, fuktig av Guds Sønns blod. La smertens redskaper fortelle sin historie. Lytt når de vil vise deg noe om hva Gud gjorde for å vinne ditt hjerte.
Mye er skrevet om korsets gave, men hva med de andre gavene? Hva med naglene og tornekronen? Hva med klærne som de tok fra Jesus? Hva var meningen med skiltet over hodet hans?
Her er en annerledes bok om påskens begivenheter. Max Lucado er en av Amerikas mest etterspurte forkynnere og forfattere. Han spenner vidt, fra løssluppen humor til frodig fantasi, fra grunnlærd bibelforskning til inderlig, personlig anvendelse av Guds ord inn i vårt daglige liv.
Det amerikanske forlaget presenterer forfatteren slik: "Max Lucado har et velsignet kall: Denalyn kaller ham kjæresten sin, Jenny, Andrea og Sara kaller ham pappa'n sin, medlemmene av Oak Hills Church of Christ i San Antonio, Texas, kaller ham forkynneren sin, og Gud kaller ham sin. Ikke dårlig hva?"Flere opplysninger om boken og forfatteren:www.hechosethenails.com

Til toppen

Flere bøker av Max Lucado: