Harry Potter og Barnets forbannelse (Innbundet)

Del én og to

Serie: Harry Potter 

Forfatter:

, og

Torstein Bugge Høverstad (Oversetter)

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 344
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Harry Potter and the Cursed Child
Oversatt av: Høverstad, Torstein Bugge
Serie: Harry Potter
ISBN/EAN: 9788202525460
Kategori: Barnebøker
Alder: 10 - 99
Omtale Harry Potter og Barnets forbannelse

Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder.

Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder.

Harry Potter og Barnets forbannelse er et skuespill i to deler, som skal sees i rekkefølge. Spesialutgaven er basert på prøvemanuset og vil være i salg til den endelige utgaven av manuskriptet utgis i 2017. Harry Potter og Barnets forbannelseregnes som den åttende boken om Harry Potter.

Til toppen

For igjen har Rowling tryllet frem en fascinerende og kompleks story, ispedd passe doser humor, sterke følelser, dramatisk fremdrift og mørk ondskap, som igjen truer med å bryte ut over verden – der det heldigvis finnes en ny generasjon uredde, tryllestavsvingende antihelter.
Jon H. Rydne, VG

Andre utgaver

Flere bøker av J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany:

Anmeldelser Harry Potter og Barnets forbannelse

Igjen har J.K. Rowling tryllet frem en fascinerende og kompleks Harry Potter-story, ispedd passe doser humor, sterke følelser, dramatisk fremdrift og mørk ondskap – samt heldigvis en ny generasjon uredde antihelter med tryllestav. [...] vi er fullt og helt tilbake i det magiske og dypt originale Potter-universet. [...] La oss håpe at «Harry Potter og Barnets forbannelse» ikke blir det siste eventyret Rowling spinner fra sin unike magiske verden.
Jon H. Rydne, VG

Til toppen

Bøker i serien