Hemmeligheten (Innbundet)

The Secret

Forfatter:

Dag Biseth (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 216
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Secret
Oversatt av: Biseth, Dag
ISBN/EAN: 9788204141972
Kategori: Selvutvikling
Omtale Hemmeligheten

Lær deg hemmeligheten

Hemmeligheten er blitt overlevert gjennom århundrene, og den har vært ettertraktet, skjult, tapt, stjålet og kjøpt for enorme summer. Noen av verdenshistoriens mest fremstående personer har hatt innsikt i den eldgamle Hemmeligheten: Platon, Galilei, Beethoven, Edison, Einstein og andre oppfinnere, teologer, vitenskapsfolk og store tenkere. Nå blir Hemmeligheten avslørt for verden. Rhonda Byrne har med sin bok tatt med over 4 millioner lesere på en fantastisk personlig oppdagelsesreise. Nå er det din tur. Og når du har tilegnet deg Hemmeligheten, vil du få det du vil, være det du vil og gjøre alt du ønsker.

Hemmeligheten inneholder visdom og erfaring fra nålevende lærere – menn og kvinner som har brukt den til å skaffe seg god helse, velstand og lykke. Ved hjelp av Hemmeligheten har de kommet seg gjennom livstruende sykdommer, skaffet seg store rikdommer, overvunnet motgang og oppnådd det mange ville trodd var umulig.

Til toppen

Flere bøker av Rhonda Byrne:

Om forfatter Rhonda Byrne

Den australske TV-produsenten Rhonda Byrne fikk i en vanskelig periode i livet en bok av sin datter. Boken sendte henne ut på en fantastisk indre oppdagelsesreise, og hun ønsket å dele kunnskapen med andre.

Rhonda samlet kunnskapsrike og kjente personligheter som kunne fortelle om sitt forhold til The Secret - Hemmeligheten, eller loven om tiltrekning. Kvantefysikere, psykologer, metafysikere, coaching-eksperter, teologer, filosofer, økonomer, og medisinere bidro med sine erfaringer til det som først ble filmen The Secret, deretter boken.

Til toppen