Hjem til deg av Sarah Jio (Lydbok-CD)

Hjem til deg (Lydbok-CD)

Forfatter:

Mari Johanne Müller (Oversetter)

På bryllupsreisen kommer Charlotte bort fra mannen sin under en ekskursjon der båten hun er om bord i, kantrer. Hun strander sammen med den mystiske Gray, og de havner på en – tilsynelatende øde – øy. Årene går, og det oppstår dyp kjærlighet mellom de to.

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2018
Innleser: Sandvig, Hedda
Spilletid: 9:02
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Back To You
Oversatt av: Müller, Mari Johanne
ISBN/EAN: 9788202596200
Omtale Hjem til deg

På bryllupsreisen kommer Charlotte bort fra mannen sin under en ekskursjon der båten hun er om bord i, kantrer. Hun strander sammen med den mystiske Gray, og de havner på en – tilsynelatende øde – øy. Årene går, og det oppstår dyp kjærlighet mellom de to. Men spøkelser fra fortiden hjemsøker dem og en bekjennelse Gray kommer med sjokkerer Charlotte så mye at hun flykter fra øya. Når hun til slutt kommer hjem etter mange år, oppdager hun raskt at ingenting er som før. Det er vanskelig å skape seg et nytt liv samtidig som hun må takle medieinteressen rundt hennes mirakuløse tilbakekomst. Hun innser at Gray uansett er hennes livs kjærlighet, men venter han fortsatt på henne? Og hvordan skal hun klare å finne tilbake til øya? Hjem til deg er en roman om mot, styrke og evig kjærlighet.

Til toppen

Andre utgaver

Hjem til deg
Bokmål Innbundet 2018
Hjem til deg
Bokmål Ebok 2018
Hjem til deg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Hjem til deg
Bokmål Heftet 2018
Anmeldelser Hjem til deg

«Jeg elsker bøkene til Sarah Jio. De inneholder alt som skal til for å holde meg fanget: overbevisende karakterer, mysterier, familiehemmeligheter og kjærlighet. I tillegg er de velskrevne, så hva mer kan jeg ønske meg?»
Santa Montefiore

Til toppen