Huset på stranden av Sarah Jio (Ebok)
Ebok

Huset på stranden (Ebok)

Serie: Drama 

Forfatter:

Judith S. Nilsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.1 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Bungalow
Oversatt av: Nilsen, Judith S.
Serie: Drama
ISBN/EAN: 9788202410537
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Huset på stranden

"En sterk og annerledes kjærlighetshistorie mellom en ung kvinne og en mystisk soldat."
Marie Claire

Sommeren i 1942 reiser Anne Calloway til stillehavsøya Bora-Bora som militær sykepleierske. Hun nøler ikke med å forlate sin kjedelige forlovede, og ser frem til sitt livs eventyr. På øya blir hun raskt tiltrukket av en soldat ved navn Westry. Deres faste møtested er et forlatt strandhus, og der får de være i fred, helt til den dagen de blir vitne til en grusom forbrytelse.

En storslått saga om tapt kjærlighet, et mystisk maleri, en unevnelig tragedie - og i sentrum for det hele: Huset på stranden.

”Denne bevegende kjærlighetsromanen fra krigens dager er krydret med mysterier og strålende skildringer fra det sørlige Stillehavet, mens den utforsker den tapte kjærlighetens kompromissløse kraft. Leser – pakk koffertene og seil ut til forhekselsen i Sarah Jios Huset på stranden!”
Sarah McCoy, forfatter

Huset på stranden er en fortelling som er like frodig som dens eksotiske bakteppet. Sarah Jio har skapt en krigsberetning om lidenskap og vennskap, tap og mysterier. Den er også en fortelling om å gjenoppdage sitt eget hjerte og finne nye sjanser lenge etter at alt håp er borte. Du vil huske det glitrende vannet og de gule hibiskusene lenger etter at siste side er lest – så vil du få lyst til å begynne å lete etter ditt eget, tapte strandhus og deler av deg selv du for lengst hadde glemt.”
Karen White, forfatter

Sarah Jio (f. 1978) er en bestselgende forfatter, og bøkene hennes er oversatt til 17 språk. Hun bor i Seattle med ektemann og tre sønner.

www.sarahjio.com

Til toppen

Andre utgaver

Huset på stranden
Bokmål Heftet 2013
Huset på stranden
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Bøker i serien