Isbjørngåten (Innbundet)

Serie: K2 og Patricia 8

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788202595555
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Isbjørngåten

Fulltreffer fra Lahlum

Året er 1973, det er fredag 18. mai, og en 16-åring forsvinner fra Heggeli i Oslo. Saken må behandles svært diskret, og sjefen ber førstebetjent Kolbjørn «K2» Kristiansen om å sette i gang etterforskning. Moren til 16-åringen var en gang i tiden elskerinnen til og fikk denne gutten med en kjent skipsreder, Bjørn Christopher Fabricius, også kalt Isbjørnen. K2 går i gang med en hemmelig etterforskning helt på kanten av hva han har lov til.

Til toppen

Romanen er til tider nervepirrende og den er vanskelig å legge fra seg. Her er det driv og spenning fra første til siste side.
Tvedestrandsposten

Andre utgaver

Isbjørngåten
Bokmål Ebok 2018
Isbjørngåten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Isbjørngåten
Bokmål Lydbok-CD 2018
Isbjørngåten
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Hans Olav Lahlum:

Anmeldelser av Isbjørngåten

Romanen er til tider nervepirrende og den er vanskelig å legge fra seg. Her er det driv og spenning fra første til siste side.
Terningkast 6 Tvedestrandsposten


På plussida kjem også at forfattaren, utan at det på nokon måte kjennest påtrengande, viser sosialt engasjement. Lahlum er dessutan ein dyktig krimlitterær handverkar. Spenningsnivået er høgt nok til at det kan kjennast vanskeleg å legge boka frå seg før ho er ferdiglesen. Forfattaren held korta tett til brystet, og greidde fleire gonger å lure meg til å tru at eg hadde funne kidnapparen. At eg blei svært overraska når avklåringa kom, er også eit pluss.
Terningkast 5 Fædrelandsvennen

Til toppen

Om forfatter Hans Olav Lahlum

Hans Olav Lahlum (f. 1973) er historiker og forfatter. Lahlum er født i Mo i Rana og har vokst opp i Jektvik i Nordland, men har bodd på Gjøvik siden 1989. Han debuterte i 2007 med den kritikerroste boken Oscar Torp. En politisk biografi, og har siden skrevet en rekke politiske biografier.  I 2010 debuterte Lahlum som skjønnlitterær forfatter med en klassisk krimroman, Menneskefluene. Boken ble den første i en rekke populære bøker om det samme etterforskerparet K2 og Patricia. Krimbøkene hans er solgt til flere land. 


Ved siden av å skrive bøker, er Lahlum sjakkspiller og aktiv politisk. Han er mye brukt som kommentator og debattant.

Til toppen

Bøker i serien