Nedslag av Aksel Selmer (Ebok)
Ebok

Nedslag (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2024
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Nedslag
ISBN/EAN: 9788202845124
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Nedslag

Nedslag er en munter og melankolsk historie om å komme hjem og så prøve å huske hva det var som ble forlatt og hvorfor det ble forlatt. Det er også en fortelling om å sveve over barndommens landskap og sette stødig telemarknedslag

Ottar Arne Andersen, fallert poet og forfatter av middelmådige reklametekster, nylig både enkemann og pensjonist, har endelig tatt mot til seg og flyttet tilbake til hjembyen. I mer enn førti år har han lengtet hjem til vinteren og skiføret. Men da han sitter med bokkassene sine i det tomme rekkehuset han nettopp har kjøpt, kjenner han at det kanskje er noe annet han har lengtet etter, noe han strever med å få tak i. Det er seint i juni og varmt, sommeren er i gang og han møter flere av sine nye naboer; visesangeren og motorsyklisten Bob som foreslår at Andersen og han slår seg sammen og går til scenen, den vakre styrelederen Gro som kanskje kommer fra de underjordisk og den godt voksne Paula, som kjører elektrisk sparkesykkel og utfordrer Andersen, som hun mener fremstår noe anspent og bisk.

I møtene og samtalene med disse menneskene, og ikke minst den gamle klassevenninnen Kristin, som husker mye mer fra hans ungdomstid enn ham selv, kommer han sakte, og ganske usikkert, nærmere hva lengsel og savn er og hvordan det angår ham.

Til toppen

Andre utgaver

Nedslag
Bokmål Innbundet 2024