90 retter du må kunne
Salater Supper Pizza & Pasta Fisk & Skalldyr Fugl Grønnsaker Kjøtt Desserter
Forfatter: | Andreas Viestad |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2016 |
Antall sider: | 256 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202533526 |
Kategori: | Mat og drikke |
Her finner du mer enn 100 oppskrifter på de viktigste norske rettene for hverdag og fest! Kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme, men også bakt laks med ingefær og soyasaus. Den klassiske fårikålen, og honningglasert lammelår. Den beste bacalaoen, rypebryst, finnbiff og reinsdyr-carpaccio, hjemmelaget krokanis og akevittsorbet. Trå til med lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade til hverdagsmiddagen.
Salater Supper Pizza & Pasta Fisk & Skalldyr Fugl Grønnsaker Kjøtt Desserter