Pannekaker (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202490430
Kategori: Mat og drikke
Omtale Pannekaker

Prøv en ny vri på pannekakene!

Nå kommer den kjente kokken Lise Finckenhagen med boken om pannekaker – en favorittrett i mange hjem. Det er en stor verden der ute med et utall av pannekakevarianter og hvorfor ikke prøve noe nytt neste gang pannekaker står på menyen?

I Lises nye bok er det bare fantasien som setter begrensninger for hva du kan servere pannekakene sammen med. Selvsagt er klassikerne med, elegante og flortynne crepes med for eksempel vaniljekrem og appelsin. Prøv også deilige og mettende amerikanske pannekaker med dryppende lønnesirup til søndagsfrokosten, blinis med deilig tilbehør eller kinesiske pannekaker med «crispy duck» til middag. Og for den Elvis-frelste; amerikanske pannekaker med peanøttsmør, honning, banan og bacon. Når en spesiell dag skal feires eller du har lyst til å servere noe unikt, tryll fram en pannekake-lagkake med krem og jordbær.

Det er med oppskrift på pannekakerøre også for de som ikke skal ha egg eller melk og selvsagt også glutenfri røre. Prøv gjerne også Lises oppskrift på grove pannekaker, et sunt og mettende alternativ.

Sara Johannessen har fotografert alle de lekre og velsmakende rettene.

Til toppen