Redd deg selv, lille hjerte av Wencke Mühleisen (Ebok)
Ebok

Redd deg selv, lille hjerte (Ebok)

roman

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.92 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205535848
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Redd deg selv, lille hjerte
Innsiktsfullt og gripende om aldring og lengsel etter nærhet. Sex er voksenlivets lek og håp om intimt fellesskap. Det er hengivelse, risiko og overskridelse. Det er et dunkelt løfte om belønning og tilfredsstillelse.Hvordan ser dette ut for en kvinne over midtveis i livet i et mangeårig ekteskap, der han har følt seg styrt, mens hun har følt seg avvist? Hun som en gang for tjue år siden har bedratt ham, han som bekjenner for henne at han lever et dobbeltliv med en yngre elskerinne og gjerne vil fortsette med det. Hvilke vilkår har kjærligheten og begjæret i vår tid, i vår verden? Hva skjer med dem vi bedrar, med dem vi forlater? Hva skjer med oss som bryter og som vil leve et annet liv? Forblir vi intakte? Eller blir vi, på tross av våre inderligste forsøk, brutt opp og noen ganger helt ned i møte med ansiktet til den man en gang elsket, av berøringen, av lukten, følelsen, av minnet om følelsen. Om romanen: «Sitrende og sanselig om utroskap fra en forfatter som det definitivt er verdt å følge med på!»
Sindre Hovdenakk, VG «Wencke Mühleisen bygger gjerne romanene sine på et selvopplevd, reflektert og gjennomprøvd erfaringsgrunnlag. Med Redd deg selv, lille hjerte har hun gitt stoffet hun bygger på, en veltruffet fiksjonalisert form.»
Jan Askelund, Stavanger Aftenblad «Redd deg selv, lille hjerte er ein klok, naken, vittig og sår roman om å bli eldre og mindre attraktiv, men likevel ikkje ferdig med livet.»
Marta Norheim, NRK «Jeg vil ikke ha en feminisme som bare er Twitter-snappy og smart, jeg vil ha en feminisme som er klok og som kan brukes til noe. Dersom Mühleisens bok ikke hadde handlet så mye om sex, eller dersom jeg ikke hadde vært så sjenert, hadde jeg kanskje invitert hele nabolaget til lesesirkel.»
Sandra Lillebø , Klassekampen «Redd deg selv, lille hjerte er en roman til skrekk og advarsel. Det er en bok å tenke med. [...] en viktig roman som er interessant for en stor og variert lesergruppe.»
Linda Therese Utstøl, Minerva

Til toppen

Andre utgaver

Redd deg selv, lille hjerte
Bokmål Innbundet 2020
Redd deg selv, lille hjerte
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Wencke Mühleisen: