Rivertongåten (Innbundet)

Serie: Clue 7

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 157
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Serie: Clue
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788248916109
Kategori: Barnebøker
Alder: 10 - 14
Omtale Rivertongåten

Den gale doktoren

Det foregår noe i skogen ved Skutebukta. Under de nederste greinene på et grantre i skogen finner Cecilie, Leo, Une og hunden Egon en gammel, mystisk trekasse. Før de får mulighet til å åpne den, kommer det noen svartkledde menn og henter den med seg rett foran nesen deres. Den første ledetråden - det første cluet - for å finne ut hvem mennene er og hva som er i kassa, er ordet Riverton, som står skrevet på kasselokket. Et kraftig snøfall gjør det vanskelig for Cecilia, Leo, Une og Egon å følge sporene, og samtidig med at vinteren kommer til Skutebukta, sjekker også en rekke mystiske gjester inn på Perlen pensjonat. 
 
Clue er engelsk og betyr ledetråd, spor for å løse en gåte. I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon.

Til toppen

Andre utgaver

Rivertongåten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Rivertongåten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Rivertongåten
Bokmål Ebok 2015
Rivertongåten
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Jørn Lier Horst:

Om forfatter Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst

Suksessforfatteren Jørn Lier Horst har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet. Han er en av Nordens fremste kriminalforfatteren for voksne, og har blant annet vunnet Bokhandlerprisen, Riverton-prisen og Glassnøkkelen for sine romaner. Nå ligger han også på bestselgerlistene med spennende krimbøker for barn og ungdom.

Til toppen

Bøker i serien