Roma (Innbundet)

piazzaenes by

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 368
Forlag: Prego Mobile
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293369035
Kategori: Reise
Omtale Roma
Boken forteller om livet på og rundt de viktigste og mest populære piazzaene, om de mange lagene av historie, myter og anekdoter som skjuler seg der. Den forteller også om Romas historie og historier fra Roma på en ny måte og i en ny setting, med de romerske piazzaene som hovedperson.
Ingen annen by har flere plasser enn Roma, men det er ikke alltid at det er de store monumentene og turistmagnetene i byen som gjør sterkest inntrykk.
Boken presenterer mange spennende, og ikke så godt kjente sider ved denne fascinerende byen.
Boken henvender seg til alle som er fascinert av Italia og Roma - så vel gammel og ung, og historikeren så vel som turisten!
Hugo Flaten (f. 1950) er lege, forfatter og Roma-entusiast. Han har arbeidet som allmennlege, bedriftslege og i mange år i farmasøytisk industri. Nå delvis pensjonert. Han har alltid hatt en stor interesse for Roma, har vært i Roma utallige ganger og er meget godt kjent i byen. I 2014 ga han ut boken, «Roma - Fontenenes by», en praktbok som har fått god mottagelse. Hugo Flaten er også foredragsholder og har guidet flere gruppeturer i Roma.

Til toppen

Flere bøker av Hugo Flaten: