Norges- og verdensmestere i cocktailmiksing!
111 cocktailoppskrifter med grundig beskrivelse av fremgangsmåte og utstyr
Knallgode oppskrifter på snacks som passer til
En smakfull velkomstdrink setter i gang praten, tirrer appetitten og hever stemningen i ethvert selskap. Start festen med en frisk Aperol Spritz, en Negroni eller en klassisk champagnecocktail. I denne boken får du oppskrifter på alle de drinkene du trenger, og du får innføring i teknikker, glass, is, og alle detaljer om tillagingen og servering. Her finner du også drinker uten alkohol og lærer deg hvordan du kan erstatte alkohol med alkoholfrie alternativer.
I tillegg får du knallgode oppskrifter på snacks som egner seg til drinker og cocktails. Klassiske blinis, ristede nøtter, tapenade, minitacos og steambuns. Inviter venner, ta frem cocktailshakeren og by på dine beste drinker!
Malin Stavsøien har ti års erfaring fra ulike barer i Bergen og Trondheim. Hun har gjort seg bemerket med sin kreativitet og treffende smaker, og har flere topplasseringer i ulike nasjonale og internasjonale cocktailkonkurranser. Roar Hildonen har over førti års erfaring fra bar- og restaurantbransjen i Oslo og Trondheim, og har flere topplasseringer i norske og internasjonale cocktailkonkurranser. Han har gjennom sitt inspirerende og utrettelige arbeid vært en nøkkelperson i at norske barer i dag holder et høyt internasjonalt nivå.