Siste åndedrag av Robert Dugoni (Ebok)
Ebok

Siste åndedrag (Ebok)

Serie: Tracy Crosswhite 2

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.96 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gursli Berg
Språk: Bokmål
Originaltittel: Her final breath
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788293311270
Kategori: Krim og Spenning , Skjønnlitteratur og Krim og mysterier
Omtale Siste åndedrag
En seriedrapsmann som kalles Cowboyen, dreper unge kvinner på billige moteller i Nord-Seattle. Selv etter at en stalker legger igjen en truende melding til Crosswhite, der han antyder at drapsmannen eller en copycat er ute etter henne, får hun ansvaret for å pågripe drapsmannen. Det er få spor, og ofrene blir flere. Tracy innser at løsningen på drapene kan finnes i en ti år gammel drapsetterforskning som andre, inkludert avdelingssjefen hennes, Johnny Nolasco, foretrekker å holde skjult. Kan Tracy finne beviser nok til å stoppe Cowboyen på hans jakt, eller blir hun hans neste offer?
Tracy Crosswhite har vendt tilbake til politijobben etter den blodige jakten på søsterens drapsmann. Tracy er fortsatt preget av denne opplevelsen da hun blir trukket inn i en etterforskning som truer med å gjøre slutt på både karrieren og livet hennes.
En frittstående fortsettelse i serien om drapsetterforsker Tracy Crosswhite.
Robert Dugoni er en New York Times, Wall Street Journal og #1 Amazon bestselgerforfatter av Tracy Crosswhiteserien: My Sister's Grave (Min søsters grav 2015), Her Final Breath (Siste åndedrag 2016) og In the Clearing (norsk utgave 2017). Han har også skrevet den kritikerroste serien om David Sloan.
Dugonis bøker har blitt sammenlignet med Scott Turow og Nelson DeMille, han er hyllet som «den ubestridte kongen av advokat-thrillere» av Providence Journal, og er blitt kalt «arvingen til Grishams litterære trone». Dugoni er to ganger blitt nominert til Harper Lee-prisen for kriminallitteratur, i 2015 kom han til finalen i International Thriller Writers' pris for årets spenningsroman, og i 2015 vant han Nancy Pearl-prisen. Bøkene hans er utgitt i over tjue land, og er oversatt til tolv språk, deriblant fransk, tysk, italiensk, spansk og norsk.

Til toppen

Andre utgaver

Siste åndedrag
Bokmål Innbundet 2016
Siste åndedrag
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Robert Dugoni:

Bøker i serien