SKAPPEL - med kjærlighet for strikk (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 232
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202595821
Kategori: Håndarbeid
Omtale SKAPPEL - med kjærlighet for strikk

Nye, enda finere Skappel-oppskrifter

Dorthe Skappel er endelig tilbake med mange nye strikkeoppskrifter på herlige plagg til både voksne og barn! Her er det mange favoritter å velge mellom. Plaggene strikkes i herlige farger og garnkvaliteter. Oppskriftene og beskrivelsene er fortsatt superenkle, formidles i størrelsene (S) M (L), med inspirerende bilder og brukervennlige illustrasjoner.

Alle plaggene du får oppskrift på er som gode, myke venner du tyr til når du vil være garantert en fin dag. Det herlige gensere og jakker med og uten hette, noen med glidelås andre med knapper, dessuten får du oppskrift på flere fine luer.  Dorthe har strikket i et nytt, deilig garn, både ensfarget og i nye, spennende mønstre og fargekombinasjoner. Dette er ekte strikkeglede! At Skappel-familien har kjærlighet for strikk er det ingen tvil om.

Strikkeeventyret startet med at Dorthe strikket en genser i romjulen 2011. Døtrene Maria og Marthe adopterte den umiddelbart og omtalte den som sitt favorittplagg på bloggen til Maria og i ukeblader og aviser. Siden den gang har det blitt designet og strikket mange nye plagg med salg av garn og oppskrifter på nett, og nå lanseres fjerde bok med de beste av de siste oppskriftene siden forrige bok.

Boken er lekkert designet og utstråler varme og ekte strikkeglede. Den er full av herlige bilder med Skappelfamilien og venner hjertelig til stede. Klærne er komfortable og lette å bruke – akkurat slik favorittplagg skal være.

Til toppen

Flere bøker av Dorthe Skappel: