Solsøsteren (Lydbok-CD)

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2020
Innleser: Munthe, Hedda
Spilletid: 23:22
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Sun Sister
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202668662
Omtale Solsøsteren

For omverdenen ser Electra D’Aplièse ut til å være kvinnen som har alt: Hun er vakker, rik og berømt - og en av verdens toppmodeller.

Men under den perfekte overflaten har Electras allerede skjøre sinnstilstand blitt rystet av dødsfallet til hennes far, Pa Salt. I sin fortvilelse tyr hun til alkohol og andre rusmidler. Mens folk rundt henne frykter for Electras helse, mottar hun et brev fra en fremmed kvinne som hevder at hun er hennes bestemor.

Rundt sytti år tidligere, i 1939, reiser den unge Cecily Huntley-Morgan fra New York til Kenya i et forsøk på å reparere sitt knuste hjerte. Hun flytter inn hos sin gudmor ved bredden av den vakre innsjøen Naivasha. Cecily skal egentlig bare være i Afrika i noen få uker, men skjebnen vil det slik at hun etter noen måneder sitter alene og avskåret fra omverdenen i et hus i den øde Wanjohi-dalen uten stort å ta seg til, inntil hun en dag finner et forlatt spedbarn …

Solsøsteren, som feier fra Manhattan til Afrikas praktfulle, vidåpne sletter, er den sjette boken i Lucinda Rileys episke romanserie De syv søstre.

Til toppen

Andre utgaver

Solsøsteren
Bokmål Innbundet 2020
Solsøsteren
Bokmål Ebok 2020
Solsøsteren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Solsøsteren
Bokmål Heftet 2021

Flere bøker av Lucinda Riley: