Strikk med knapper, perler og blonder (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 184
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202637507
Kategori: Håndarbeid
Omtale Strikk med knapper, perler og blonder

Helt nye ideer!
Boka bugner av tilbehør, mye er heklet, men mesteparten er strikket. Det er stor variasjon i garntykkelse og pinnestørrelse, og utvalget av perler, knapper og blonder er like variert som resten. Du må ikke dra på hobbybutikken og kjøpe dyre perler i små pakker, men kan like gjerne passe på når det er salg i bijouteriavdelingen i en billigbutikk. Det er mye fint perlemateriale i en slaktet øredobb eller et halssmykke!

Lekre flerbruksplagg
Du får oppskrift på masse herlige småplagg og noen veldig smarte flerbruksplagg - med perler, knapper og blonder. Jane og Liv vet hva som skal til for å gi et plagg eller et antrekk det lille ekstra. Oppskriftene er nøye gjennomgått, slik at du enkelt kan få tak på fremgangsmåten. Du finner enkeltplagg og flere matchende sett.

luer
pulsvarmere
pannebånd
halser
sjal
bolero
sjelevarmere
votter
mansjetter
vesker
muffe
sokker

Så enkelt er det!
Hvis du noen gang har strikket med perler, vet du hvor viktig det er å telle og træ perlene riktig på tråden før du begynner. For mange blir dette for komplisert og litt for mye styr. Nå kan du glemme alt det der, det finnes nemlig et par smarte damer, Liv Asplund og Jane Asprusten, med et godt utviklet oppfinner-gen, som har funnet på en metode som gjør at du trær perlene på underveis mens du strikker. I tillegg til perler bruker de knapper og blonder. 


Liv og Jane er søstre, og de har skrevet flere hobbybøker. De lager fint og praktisk tilbehør til både unge og godt voksne damer. Her er bl.a. votter, luer, pannebånd, pulsvarmere, vesker, halser og skjerf. Du får alltid nye metoder og gamle teknikker, tynt og tykt garn og små og store perler.

 

 

Til toppen

Flere bøker av Liv Asplund og Jane Asprusten: