Trine inviterer (Innbundet)

Menyer til hverdag og fest

Forfatter:

Trine feirer 10 år som populær matblogger og inviterer til god mat og godt selskap i sin nye bok. Boken inneholder 90 oppskrifter og nærmere 20 menyer, og inkluderer Trines beste tips om valg av meny, planlegging og forberedelser.

Blant menyene er lunsjbesøk, hverdagsmiddager og fest, der Trine byr på alt fra club sandwich og fruktsalat til quesedillas, bacalao og pavlova.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 264
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202539849
Kategori: Mat og drikke
Omtale Trine inviterer

Trines beste mat til familie og venner!

Mange lurer på hva de skal servere når venner og familie samles, enten i hverdagen eller til fest. Det skal jo helst både smake godt og ikke ta altfor mye tid og energi.
Norges favorittmatblogger
Trine Sandberg gir deg sine aller beste oppskrifter og tips til velsmakende mat som har det lille ekstra – uten at du sliter deg ut på forhånd!

Trine tror vi ofte stiller for strenge krav til oss selv, og hva som skal til for at det skal bli en vellykket lunsj, middag eller fest. Det viktigste er å treffes og være sammen! En enkel og uformell middag med familie og venner på en helt vanlig tirsdag kan lett bli ukas høydepunkt! Iblant vil man også gjøre litt mer ut av det, og servere flere retter til flere gjester. Trine har oppskrifter, menyer og tips også til helgekosen og festmåltidet!

I Trine inviterer får du nærmere 90 oppskrifter, hvorav nesten 80 er nye og ikke tidligere publisert på bloggen!

Oppskriftene er i klassisk Trine-kvalitet og inkluderer for eksempel landbrød, pokébolle, middelhavspai med kylling, pizzafavoritter, reinsdyrstek med rotfruktgrateng, fajitas, bacalao, brokkolisalat, rabarbralimonade, pavlova og mye, mye mer. Alle menyene er illustrert med Trines vakre matfotografier som hun er kjent for fra bloggen, trinesmatblogg.no, og de tidligere, bestselgende kokebøkene sine, Trines mat og Trines mat 2.

 

Inviter familien på en real blings til lunsj, eller «Øyansmørbrød» som det heter i Trines familie. Hvem blir vel ikke lykkelig når de får servert et smørbrød som er laget spesielt til deg? Eller hva med å invitere venninnegjengen på en enkel og fargerik kyllingsalat – og med deilig, lun eplekake til kaffen? 

----------

Inviter! Og lag en, to eller tre retter, eller så mange du har lyst på og tid til å lage, og bytt gjerne retter menyene imellom!

------------

I Trine inviterer får du oppskrifter og tips til:

  • Lunsjbesøk (venninnelunsj, brunsj, lørdagslunsj, lunsjdate, bursdagslunsj)

  • Hverdagsfest (kjøttfri mandag, fisketirsdag, hot onsdag, suppetorsdag)

  • Helgekos (pizzafredag, tex-mex-party)

  • Fest (asiatisk aften, familiemiddag, jentefest, viltaften, høstfest, gourmetaften)

  • Sommermat i alle varianter!

  • Beregning, innkjøp og forberedelser

  • Borddekking og aperitif

    … og mye , mye mer!


Trines beste tips:
Til lunsjer og uformelle middager: sats på hverdagsretter som du er god til å lage og som resten av familien liker. Da slår det garantert an! Bak gjerne et brød eller rundstykker hvis du har anledning - ingenting slår duften av fersk gjærbakst. Maten trenger ikke å stå på bordet når gjestene kommer, sett gjestene i arbeid - de fleste er glade for å kunne bidra. Er det mange gjester, er supper og gryter ekstra praktisk. Og skal du ha flere retter – lag gjerne en av rettene ferdig på forhånd, f.eks. desserten. Så slipper du også å henge så altfor mye på kjøkkenet når gjestene har ankommet. Og et lurt tips: jo flere til bords, desto enklere meny.

Til toppen

Flere bøker av Trine Sandberg:

Intervju

"Mine (første) 10 år som matblogger feires til fulle – med blant annet nylansering av bloggen, og ikke minst denne kokeboken! Jeg håper du vil være med på feiringen, for verken matbloggen eller bøkene mine hadde vært der de er i dag uten leserne mine! I Trine inviterer deler jeg smakfulle og enkle menyer til små og store anledninger, enten det er hverdag eller fest. Med på kjøpet får du mine råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre på forhånd. Og viktigst av alt – ha det gøy på kjøkkenet!"

Hilsen Trine

Til toppen

Utdrag

Utdrag fra Trine inviterer

I år er det 10 år siden jeg ved en tilfeldighet startet opp min karriere som matblogger, og siden den gang har det skjedd så utrolig mye spennende! Det har blant annet blitt mer enn 2000 oppskrifter på Trines Matblogg! Jeg har skrevet to bestselgende kokebøker, jeg har sagt opp juristjobben min og blitt matblogger og kokebokforfatter på heltid. Det er ikke fritt for at jeg klyper meg i armen rett som det er.

Mine (første) 10 år som matblogger feires til fulle - med blant annet nylansering av bloggen, og ikke minst denne kokeboken! Jeg håper du vil være med på feiringen, for verken matbloggen eller bøkene mine hadde ikke vært der de er i dag uten leserne mine!

Jeg elsker å invitere venner og familie på besøk enten det er hjemme eller på hytta, og det er ikke alltid helg, treretters middag og nystrøket damaskduk, som må til for å skape en hyggelig ramme rundt det hele.

Jeg slår gjerne et slag for å møtes i hverdagen også. Den er ofte travel, og en enkel og uformell middag med familie og venner kan raskt bli et høydepunkt på en hektisk tirsdag for både små og store. Eller hva med en brunsj eller lunsj på en lørdag eller søndag formiddag? De hyggeligste lagene kan fort bli de som er uformelle og tatt på sparket, synes jeg.

Så hva skal du servere når dere skal samles - enten i hverdagen eller til fest? Ut fra henvendelser jeg får via matbloggen, ser jeg at det er mange som lurer på nettopp dette. Vi vil jo gjerne servere velsmakende mat som har det lille ekstra, uten at vi sliter oss ut på forhånd - og slippe og henge så alt for mye på kjøkkenet når gjestene har ankommet.

I Trine inviterer deler jeg smakfulle og enkle menyer til små og store anledninger, enten det er hverdag eller fest. Med på kjøpet får du mine råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre på forhånd. Inviter, og lag en, to eller tre retter, eller så mange du har lyst på og tid til å lage, og bytt gjerne retter menyene imellom. Og sist, men ikke minst - ha det gøy på kjøkkenet! VELBEKOMME:)»

- Trine

Til toppen