Trine inviterer (Innbundet)

Menyer til hverdag og fest

Forfatter:

Hva skal du servere når familie og venner samles – enten i hverdagen eller til fest? Og uten at du sliter deg ut på forhånd?

Trine, Norges største matblogger, gir deg gode, velsmakende oppskrifter, menyer, råd og tips.  Boken inneholder 90 oppskrifter og nærmere 20 menyer, og inkluderer Trines beste tips om valg av meny, planlegging og forberedelser. Blant menyene er lunsjbesøk og fest og Trine byr på alt fra club sandwich og fruktsalat til quesedillas, bacalao og pavlova.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 264
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202539849
Kategori: Mat og drikke
Omtale Trine inviterer

Trines beste mat til familie og venner!

La deg inspirere av Norges favorittmatblogger Trine Sandberg og lag den beste, deiligste maten til familie og venner! Enten det er hverdag, helg eller fest, og enten det er få eller mange rundt bordet – i Trine inviterer får d alle oppskriftene, menyene og tipsene du trenger.

Hva skal til for at det skal bli en vellykket lunsj, middag eller fest? Trine tror vi ofte stiller for strenge krav til oss selv. Dt viktigste er å treffes og være sammen! En enkel og uformell middag med familie og venner på en helt vanlig tirsdag kan lett bli ukas høydepunkt! Iblant vil man også gjøre litt mer ut av det, og invitere på middag med flere retter. Men det trenger slett ikke å være så komplisert eller tidkrevende, det viser Trine i denne boken.

Nærmere 90 oppskrifter, hvorav nesten 80 er nye og ikke tidligere publisert på bloggen!

Inviter familien på en real blings til lunsj, eller «Øyansmørbrød» som det heter i Trines familie. Hvem blir vel ikke lykkelig når de får servert et smørbrød som er laget spesielt til deg? Eller hva med å invitere venninnegjengen på en enkel og fargerik kyllingsalat – og med deilig, lun eplekake til kaffen? 

Hei!
"Mine (første) 10 år som matblogger feires til fulle – med blant annet nylansering av bloggen, og ikke minst denne kokeboken! Jeg håper du vil være med på feiringen, for verken matbloggen eller bøkene mine hadde vært der de er i dag uten leserne mine! I Trine inviterer deler jeg smakfulle og enkle menyer til små og store anledninger, enten det er hverdag eller fest. Med på kjøpet får du mine råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner prosjoner til mange gjester og hva du kan gjøre på forhånd. Og viktigst av alt - ha det gøy på kjøkkenet!"

Hilsen Trine

--------

Alle oppskriftene er i klassisk Trine-kvalitet og inkluderer for eksempel landbrød, pokébolle, middelhavspai med kylling, pizzafavoritter, reinsdyrstek med rotfruktgrateng, fajitas, bacalao, brokkolisalat, rabarbralimonade, pavlova og mye, mye mer. Alle menyene er illustrert med Trines vakre matfotografier som hun er kjent for fra bloggen og de tidligere, bestselgende kokebøkene sine.

----------

Inviter! Og lag en, to eller tre retter, eller så mange du har lyst på og tid til å lage, og bytt gjerne retter menyene imellom!

------------

Det viktigste er å være sammen og ha det gøy på kjøkkenet!

I Trine inviterer får du oppskrifter og tips:

  • Lunsjbesøk (venninnelunsj, brunsj, lørdagslunsj, lunsjdate, bursdagslunsj)

  • Hverdagsfest (kjøttfri mandag, fisketirsdag, hot onsdag, suppetorsdag)

  • Helgekos (pizzafredag, tex-mex-party)

  • Fest (asiatisk aften, familiemiddag, jentefest, viltaften, høstfest, gourmetaften)

  • Sommermat i alle varianter!

  • Beregning, innkjøp og forberedelser

  • Borddekking og aperitif

    … og mye , mye mer!

---------

Inviter! Og lag en, to eller tre retter, eller så mange du har lyst på og tid til å lage, og bytt gjerne retter menyene imellom!


Trines beste tips!
Til lunsjer og uformelle middager: sats på hverdagsretter som du er god til å lage og som resten av familien liker. Da slår det garantert an! Bak gjerne et brød eller rundstykker hvis du har anledning - ingenting slår duften av fersk gjærbakst. Maten trenger ikke å stå på bordet når gjestene kommer, sett gjestene i arbeid - de fleste er glade for å kunne bidra. Er det mange gjester, er supper og gryter ekstra praktisk. Og skal du ha flere retter – lag gjerne en av rettene ferdig på forhånd, f.eks. desserten. Så slipper du også å henge så altfor mye på kjøkkenet når gjestene har ankommet. Og et lurt tips: jo flere til bords, desto enklere meny.

--------

Det er noe eget med festdekket bord, deilig mat og bobler i glassene, hvem liker vel ikke det? Og det er hyggelig å invitere på middag med flere retter i blant. Trine byr på sju forskjerlluge festmenyer, fra det helt enkle til det noe mer krevende. Hun hjelper deg også med beregning av mat, planlegging og gjennomføring.

Trine Sandberg er Norges mest populære matblogger (trinesmatblogg.no) og tidenes bestselgende kokebokforfatter hos Cappelen Damm med TRINES MAT og TRINES MAT 2. Hun er aktiv i sosiale medier, etterspurt i media, har vunnet flere bloggpriser og utmerkelser og har i flere år vært dommer i Det norske måltid. Trine tilbereder, styler og fotograferer selv all maten hun presenterer.

Til toppen

Flere bøker av Trine Sandberg:

Intervju

"Mine (første) 10 år som matblogger feires til fulle – med blant annet nylansering av bloggen, og ikke minst denne kokeboken! Jeg håper du vil være med på feiringen, for verken matbloggen eller bøkene mine hadde vært der de er i dag uten leserne mine! I Trine inviterer deler jeg smakfulle og enkle menyer til små og store anledninger, enten det er hverdag eller fest. Med på kjøpet får du mine råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre på forhånd. Og viktigst av alt – ha det gøy på kjøkkenet!"

Hilsen Trine

Til toppen

Utdrag

Utdrag fra Trine inviterer

I år er det 10 år siden jeg ved en tilfeldighet startet opp min karriere som matblogger, og siden den gang har det skjedd så utrolig mye spennende! Det har blant annet blitt mer enn 2000 oppskrifter på Trines Matblogg! Jeg har skrevet to bestselgende kokebøker, jeg har sagt opp juristjobben min og blitt matblogger og kokebokforfatter på heltid. Det er ikke fritt for at jeg klyper meg i armen rett som det er.

Mine (første) 10 år som matblogger feires til fulle - med blant annet nylansering av bloggen, og ikke minst denne kokeboken! Jeg håper du vil være med på feiringen, for verken matbloggen eller bøkene mine hadde ikke vært der de er i dag uten leserne mine!

Jeg elsker å invitere venner og familie på besøk enten det er hjemme eller på hytta, og det er ikke alltid helg, treretters middag og nystrøket damaskduk, som må til for å skape en hyggelig ramme rundt det hele.

Jeg slår gjerne et slag for å møtes i hverdagen også. Den er ofte travel, og en enkel og uformell middag med familie og venner kan raskt bli et høydepunkt på en hektisk tirsdag for både små og store. Eller hva med en brunsj eller lunsj på en lørdag eller søndag formiddag? De hyggeligste lagene kan fort bli de som er uformelle og tatt på sparket, synes jeg.

Så hva skal du servere når dere skal samles - enten i hverdagen eller til fest? Ut fra henvendelser jeg får via matbloggen, ser jeg at det er mange som lurer på nettopp dette. Vi vil jo gjerne servere velsmakende mat som har det lille ekstra, uten at vi sliter oss ut på forhånd - og slippe og henge så alt for mye på kjøkkenet når gjestene har ankommet.

I Trine inviterer deler jeg smakfulle og enkle menyer til små og store anledninger, enten det er hverdag eller fest. Med på kjøpet får du mine råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre på forhånd. Inviter, og lag en, to eller tre retter, eller så mange du har lyst på og tid til å lage, og bytt gjerne retter menyene imellom. Og sist, men ikke minst - ha det gøy på kjøkkenet! VELBEKOMME:)»

- Trine

Til toppen