Trines mat 2 (Innbundet)

Middagene, menyene, baksten

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 392
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202447298
Kategori: Mat og drikke
Omtale Trines mat 2

Deilige retter fra Norges største matblogger!

Trines mat 2 er en smaksbombe av deilige og enkle oppskrifter som passer alle og enhver.

Her serveres det alt fra supper, vegetar- og pastaretter til fisk og sjømat, kylling, kjøtt og desserter. Boken har også fått over 70 bakeoppskrifter - alt fra eltefritt brød til sjokoladesnurrer, kjeks, kaker og mye mer! Trines mat 2 er oppfølgeren til supersuksessen Trines mat. Trine Sandberg er Norges største matblogger, Årets matblogger 2014 og bestselgende forfatter med nærmere 245 000 bøker på tre år. 

-150 middagsoppskrifter

-70 bakeoppskrifter

-Ukemenyer og festmenyer

Til toppen

Flere bøker av Trine Sandberg:

Utdrag

Fra forordet:

Jeg glemmer aldri følelsen av å få det aller første eksemplaret av TRINES MAT i hendene. Det var nesten som å holde sitt nyfødte barn for første gang (bare nesten, ingenting kan måle seg med det). Svangerskapet hadde vært langt og smertefullt, og da boken endeligvar ferdig, uttalte jeg med min største overbevisning til oppvasksjefen: ”Jeg skal aldri lage kokebok igjen!”

Det at du nå sitter med TRINES MAT 2 mellom hendene, er et lysende eksempel på at jeg slett ikke er så prinsippfast som jeg liker å tro at jeg er. Heldigvis.
For siden den gang har lesertallene på bloggen merenn doblet seg. I dag er flere enn 30 000 inne på bloggen hver eneste dag, og bloggen har mer enn 3millioner sidevisninger i måneden. TRINES MAT er solgt i mer enn 125 000 eksemplarer fordelt på 16 opplag, og er forlagets mestselgende kokebok gjennom tidene. Jeg har også blitt stemt frem som Årets matbloggeri 2014. Tilbakemeldingene fra dere lesere har vært så hyggelige, konstruktive og motiverende. Det var ikke noe mer å tenke på – det var bare å sette på seg forstykket og lade kameraet – og sette i gang igjen.

Å være matblogger og kokebokforfatter er ingen ”8 til 16-jobb”, men en livsstil. Jeg har aldri bevisst valgt denne livsstilen, den har valgt meg. Lite visste vel jeg, da jeg en sen januarnatt i 2007 sendte mitt aller første blogginnlegg og oppskrift ut i det store internettet, hvilken fantastisk reise jeg da la ut på. Min ”ledestjerne” på denne reisen har alltid vært gleden over god mat og ikke minst gleden over å dele den med andre. Min ”forretningsstrategi” er å følge magefølelsen. Også skal det være gøy, og det er det! Bloggen inneholder i dag cirka 1900 oppskrifter, og jeg har mange flere på lur. Inspirasjonen henter jeg fra kokebøker, matblader, TV-programmer, råvarer, venner og ikke minst fra mine lesere, som stadig sender meg tips og oppskrifter. Et par av disse oppskriftene er også med i boken.

Her finner du cirka 150 gode oppskrifter til hverdag og til fest. I den første delen deler jeg mine beste bakeoppskrifter, og mine beste tips og triks for en vellykket bakst. I del to og tre finner du ukemenyer og festmenyer til små og store anledninger. I bokens fjerde del finner du middags- og dessertoppskriftene fra uke- og festmenyene sortert under tema, slik at du enkelt skal kunne finne frem til dem også når du ikke følger en bestemt meny.

TRINES MAT 2 er blitt til på kjøkkenbenken hjemme hos oss. Jeg har selv planlagt, laget, stylet og fotografert alle rettene – før de har blitt servert til familie og venner. Alle oppskriftene er derfor kvalitetssikret av mine nærmeste, og mange også av mine lesere på bloggen. Det som er så fint med å være matblogger, er blant annet dialogen med leserne og den umiddelbare responsen jeg ofte får når jeg publiserer en oppskrift. Dersom oppskriften faller i smak, kommer det mange hyggelige tilbakemeldinger, og kanskje er det noen som har gjort en liten vri som gjør retten enda bedre? Denne dialogen gjør at jeg hele tiden vet hva som slår an, samtidig som jeg stadig blir flinkere til å forklare oppskriftene mine slik at selv de som kanskje ikke er så drevne på kjøkkenet også lykkes, og blir inspirert til å prøve nye oppskrifter og smaker.

Jeg håper at du finner inspirasjon og tips til nye matgleder i TRINES MAT 2! Du trenger ikke å følge oppskriftene slavisk, men bruk dem som et utgangspunkt. Velg råvarer du liker, eksperimenter og smak deg frem. Pass på at det er en balanse mellom salt, sødme og syre, da er du godt på vei. Og ikke minst – kos deg på kjøkkenet!

Matglad hilsen fra Trine

Til toppen

Om forfatter Trine Sandberg

Trine skrives TRINES MATBLOGG, som er Norges største matblogg. Daglig inspirerer hun sine lesere til å lage enkel og smakfull mat fra bunnen, både til hverdag og til fest. Dette er hennes andre bok, etter at hun kom med boken Trines mat i 2013. Vinner av prisen «Årets Matblogger 2014».

Til toppen