Trines jul (Innbundet)

Forfatter:

Norges favorittmatblogger Trine Sandberg har endelig samlet alle sine juleoppskrifter i én bok. Trines jul inneholder 145 oppskrifter og alt du trenger til adventstiden, julekosen og julematen. En lekker, inspirerende og utrolig praktisk kokebok!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 432
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202759810
Kategori: Mat og drikke
Omtale Trines jul

Alt du trenger for å lykkes med julematen og julekosen!

Norges favorittmatblogger Trine Sandberg har endelig samlet alle sine juleoppskrifter i én bok. Trines jul inneholder 145 oppskrifter og alt du trenger til adventstiden, julekosen og julematen. En lekker, inspirerende og utrolig praktisk kokebok!

Ønsker du å bake perfekte safransnurrer, lage brente mandler, bringebærtrøfler, kanelstjerner og luftige skumboller? Vil du for første gang forsøke deg på perfekt ribbe, pinnekjøtt, juleskinke, lutefisk eller reinsdyrfilet? Trine tar deg med gjennom alle eventuelle fallgruver og gir deg de uunnværlige rådene. Og selvfølgelig finner du også oppskrifter på brownie-juletrær, pavlova med julens smaker, tomatsild og rømmesild, vintersalater, sprø knekkebrød og saftige rundstykker.
Trine har også samlet alt om spiselige gaver i et eget kapittel, og du får gode tips til hvordan du enkelt kan invitere til juletrefest med store og små. Også nyttårsfesten er tilgodesett med flere menyer. Har du rester igjen etter julemåltidene, finner du gode ideer til hva du kan gjøre med dem.

Hele 145 oppskrifter, hvorav de fleste er nye og ikke tidligere publisert på bloggen!

---


Julekos – la deg inspirere!

Alle oppskriftene i boken er i klassisk Trine-kvalitet, illustrert med Trines vakre matfotografier som hun er kjent for fra bloggen og de tidligere bestselgende kokebøkene sine. Med denne boka gir Trine Sandberg deg alle familiens juletradisjoner, og slik sett anser hun Trines jul for å være sin mest personlige bok. Her finner du også flere av Trines gode grunnoppskrifter.

Advent
Barn er flinke å glede seg til jul, husker du hvordan det var? Sett en fot i bakken i den travle adventstiden, pust med magen, lag noe godt, tenn lys og gjør noe hyggelig sammen.

Julebaksten
Det er ikke så nøye med 7 slag eller antall, men julebaksten er veldig hyggelig. Prøv de tradisjonelle – og gjerne noen nye!

---

Julekonfekten 
Super som gave – eller bare til å nyte selv!


Julens middager 

Klassisk juleribbe, langtidsstekt ribbe, pinnekjøtt, juletorsk, juleskinke, pinnekjøtt eller vilt? Spe gjerne på med ekstra grønnsaker og fargerike salater. Litt tradisjon og noe nytt, det blir det nye tradisjoner av.

I Trines jul får du oppskrifter og smarte tips til:
Adventskos
Julebakst
Julekonfekt
Julens middager
Julens desserter
Julens frokoster og lunsjer
Julens kakebord
Spiselige gaver
Juletrefesten
Julens restefest
Nyttårsmenyer

Har du rester igjen etter julemåltidene, finner du gode ideer til hva du kan gjøre med julens rester!


---


Ingen jul uten et søtt punktum!
Det beste av alt er at alle dessertene kan gjøres mer eller mindre klare et par dager før de skal serveres – og mange av kakene kan fryses ned, for så å pyntes før servering – slik at du selv også kan være «gjest» i ditt eget juleselskap.

Julens desserter
og kakebord


---


Hjemme i Lørenskog koser Trine og familien seg i julen med sene frokoster som gjerne går over til lunsj. La deg friste til å teste ut flere av oppskriftene – her er noe for enhver smak!

Julens frokoster og lunsjer

Og julerestene? Prøv en juletapas eller grønne ribbewraps – med mye mer!


Om Trine
Trine Sandberg er en av Norges mest populære og største matbloggere, hun er tidenes bestselgende kokebokforfatter og har i flere år vært dommer i Det norske måltidTrine tilbereder, styler og fotograferer all maten hun presenterer. Hun kom med sin første bestselgende kokebok Trines mat i 2013. Deretter fulgte Trines mat 2 (2015), Trine inviterer (2017), Trines hverdagsmat (2019) og Trines kokebok for unge kokker (2021). Trine har flere bloggpriser bak seg og fikk også Vixen Influencer Awards 2017 Årets business. Følg henne på trinesmatblogg.no.


Til toppen

Flere bøker av Trine Sandberg: