Vårgleder (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 112
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Vårgleder
ISBN/EAN: 9788202316457
Kategori: Håndarbeid
Omtale Vårgleder

Kreative prosjekter i vårsola!

I boka Vårgleder er det lyse, vårlige farger og modeller som spiller hovedrollen. Det er stor variasjon på alle modellene. Her finner du alt fra glade påskehøner og maritime spisebrikker til søte vesker, sydde sommerfugler, fuglehus og heklede pledd.
Mange av modellene egner seg godt som gaver og teknikkene er varierte med både søm, applikasjon, hekling, tre og småsløyd.

Våren er i anmarsj, og i boka finner du en rekke prosjekter som følger den deilige vår- og sommertiden. Som eksempler finner du en praktisk knepute og redskapsveske som rommer det du trenger for å gjøre i stand i hage eller på balkongen. Hva med en egensydd piknikkurv? Be venner til sommerfest med selvlagede spisebrikker, sydde sjøstjerner og lysekrone laget av strandfunn!

Teknikkskole - oversikt og innføring i forskjellige teknikker som er brukt i boka.

  • Hekleskole
  • Broderiskole
  • Litt om treprodukter
  • Syskole

Stort mønsterark med motiv i full størrelse!

Tips!
Selv om boka syder av vår- og sommerstemning, kan du med enkle endringer i materialer eller farger tilpasse de fleste modellene til helt andre årstider.

Til toppen

Flere bøker av Miriam N. Morken:

Om forfatter Miriam N. Morken

Kreative damer fra Oppdal!

Tone og Miriam bor i fjellbygda Oppdal, og i fritiden er det hobby og håndverk som opptar dem. Vårgleder er oppfølgeren til suksessboka Julegleder som ble utgitt i 2008.

Til toppen