Bukkene Bruse begynner de på skolen!

Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. En dag fikk de et brev om at de måtte begynne på skolen. «Hvorfor det?» spurte den minste. «Alle må gå på skolen nå for tida», forklarte den største bukken. Så ble de enige om at de kunne prøve for ei uke eller to. Les den nye boken: Bukkene bruse begynner på skolen

Forfatteren Sarah Jio

Kategori:

Sarah Jio har skrevet sju romaner som alle er blitt bestselgere i USA. Bøkene hennes utgis i hele 27 land. Sarah bor i Seattle sammen med sine tre små sønner.

Sun Heidi Sæbø: Kim Jong-un

Kategori:

Hva vet vi om Nord-Koreas diktator Kim Jong-un? Sun Heidi Sæbø har skrevet et psykologisk portrett ­av en diktator med ryggen mot veggen, en familie omgitt av myter og ville historier, og en nasjon med lite igjen å tape.

Vinterkrigen av Erika Fatland

Kategori: Barn og ungdom

Det er hetebølge i Norge i desember og unormalt kaldt i Middelhavet og i Sørøst-Asia. Noe er i ferd med å skje, men hva? Temperaturendringene lover ikke godt for Norge. Det skal arrangeres vinter-OL i Tromsø. Men hvor blir det av snøen?
Vinterkrigen av Erika Fatland

Jonas Bals: Hvem skal bygge landet?

Kategori: Dokumentar

I mange bransjer har sosial dumping, lavlønnskonkurranse og lavere krav til faglighet de siste årene gjort arbeidslivet mer utrygt. En av de bransjene der det har gått raskest og galest, er byggebransjen.
Jonas Bals: Hvem skal bygge landet?

Norsk krim: Kryssforhør

Kategori: Krim og spenning

Fire sentrale norske krimforfattere, Tom Kristensen, Kjell Ola Dahl, Jørn Lier Horst og Eystein Hanssen, diskuterer norsk krim under Krimfestivalen 2016. Programleder: Trude Teige.
Krimfestilvalen 2016

Den som forvolder en annens død av Chris Tvedt

Kategori: Krim og spenning

Aldri still et spørsmål hvis du ikke kjenner svaret, det er regel nummer en i retten. Mikael Brenne trodde at det verste som kunne skje hvis han glemte den regelen, var å tape. Han tok feil. Å tape en rettsak er ille, - å tape livet er mye verre.
Chris Tvedt

Boka du lager selv

Kategori: Hobby og fritid

Arne og Carlos sliter med å kaste og tar vare på alt mulig rart. De har imidlertid funnet en genial måte å ta vare på gamle julekort, barnetegninger, reisebrev, bilder, utklipp fra ukeblader osv.
Arne & Carlos: Boka du lager selv

Dorthe Skappel - Skappelstrikk

Kategori: Hobby og fritid

Dorthe Skappel er levende opptatt av strikking og strikkedesign og har stor suksess med egne oppskrifter, eget garn og strikkebokutgivelser. Dorthe mener at alle kan strikke og er opptatt av at klærne skal være komfortable og lette å bruke.

Arne og Carlos favoritter

Kategori: Hobby og fritid

Arne og Carlos feirer 15 år som designerduo. Dette gjør de med å plukket ut sine favoritter fra de fem bøkene de har gitt ut, samtidig har du tatt med ting du ikke har sett før av nye design.

Min far - Pablo Escobar

Kategori: Dokumentar

Den rå og virkelige historien. Pablo Escobar var verdens største narkobaron og en av verdens mest kjente kriminelle. I denne biografien forteller hans sønn Juan Pablo Escobar den rå og virkelige historien om faren.

Adams mat

Kategori: Mat og drikke

Adam fra Adams matkasse samler i denne boka sine aller beste oppskrifter og setter dem sammen til praktiske ukemenyer med tilhørende handlelister.
Adams mat

Et grøssende skummelt plot

Visning av Sofie Sarenbrant

Kategori: Krim og spenning

En morgen finner Astrid pappaen sin brutalt drept. Ingenting tyder på innbrudd. Kan noen ha gjemt seg i huset etter visningen? Det eneste som kan tyde på det, er at Astrid påstår en fremmed klappet henne på kinnet i løpet av natten.

The Golden Year

The Golden Year | Hannah og Amanda

Kategori: Helse og livsstil

Hannah og Amanda driver Nordens største podcast, Fredagspodden. Søstrene er nå også ute med The Golden Year på norsk! En håndbok i hvordan ta makten over sitt eget liv. Hvordan skape et helt liv med bevisste valg, og hvordan komme videre i livet.