90 retter du må kunne (Innbundet)

Salater Supper Pizza & Pasta Fisk & Skalldyr Fugl Grønnsaker Kjøtt Desserter

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 280
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202591403
Kategori: Mat og drikke
Omtale 90 retter du må kunne

90 retter du ikke klarer deg uten!

Noen retter blir man aldri lei! Gjennom mer enn tjue års arbeid med mat har Andreas Viestad fått noen favorittretter han alltid vender tilbake til – retter som er bedre enn alle de andre, og som han ikke klarer seg uten. Retter som er viktige, smarte og veldig, veldig gode, og som han får bruk for ofte, til alle typer anledninger. I boken «90 retter du må kunne» har Viestad samlet sine aller beste oppskrifter!

– Det er disse rettene jeg serverer når jeg skal ha noe godt på en travel hverdag, når jeg skal ha venner og familie over på middag eller når jeg skal prøve å imponere og innsmigre meg hos kona. Noen er enkle, andre er litt mer krevende, men ingen krever spesielt mye utstyr, ferdigheter eller tid. Noen er klassikere alle har hørt om, andre har utviklet seg gjennom prøving og feiling på kjøkkenet, forteller Viestad.

Her finner du det beste innenfor alle de vanligste typer matretter og råvarer:

  • Salater
  • Supper
  • Pizza & pasta
  • Fisk & skalldyr
  • Fugl (kylling og and)
  • Grønnsaker
  • Kjøtt
  • Desserter

  – alt fra den nydelige, originale cæsarsalaten, til den smaksrike høstgryten, den superraske sjokolademoussen og det perfekt stekte kyllinglåret. Alle oppskriftene er illustrert med vakre bilder av fotograf Mette Randem.

Ved hver oppskrift følger en liten tekst fra Andreas Viestad om hvorfor akkurat denne retten er så uunnværlig, og hvorfor den smaker så godt. Han deler også alle sine beste tips og triks til hver rett.


Andreas Viestads beste tips

Hvordan gjøre retten enda bedre? Og hvordan gjøre den enda enklere å lage?

Viestad har eksperimentert med mat gjennom mange år, og gjort favorittrettene sine stadig bedre. I boken deler han sine smarteste tips til hver rett. Du lærer hvordan du steker et kyllingbryst så det blir sprøtt og saftig på samme tid, og hvordan du får det til å smake enda litt mer. Da har du ikke bare lært deg en deilig rett, da har du lært deg en måte å få alle kyllingbryst gode på, også når du tilsetter andre smaker og bruker annet tilbehør.

Det er også mange ting du kan gjøre for at matlagingen skal gå raskere og enklere. Som å lage bearnaise-sausen i blender, uten å bekymre deg over at den skiller seg. Eller som å lage fiskesuppen bouillabaisse på den enkle måten, og ikke den ekte måten. Det blir nemlig like godt!

Med denne boken har du oppskriftene du trenger – til enhver situasjon og anledning.

Kos deg på kjøkkenet - og gled deg selv, familie og venner!

Til toppen