Eksotisk (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202392864
Kategori: Mat og drikke
Omtale Eksotisk

Andreas Viestads beste og mest populære oppskrifter på eksotisk mat. Forsøk deg på dufter og smaker fra andre land.

100 kryddersterke oppskrifter som Andreas Viestad har samlet og bearbeidet slik at de eksotiske smakene kan gjenskapes av deg på ditt eget kjøkken.

Fisk i kokoscurry, ørret i rom og vanilje, kylling masala med kardemomme, lammespyd med koriander, oksehalegryte med muskatsaus, pilaffris med cashewnøtter, kokospannacotta med sitrongress og appelsiner med kanel - lær å bruke krydder på en ny og spennende måte. Alle rettene er illustrert av den anerkjente fotografen Mette Randem.

Andreas Viestad (f. 1973) er en av våre mest populære matjournalister og kokebokforfattere. Han har ukentlig spalte i Dagbladets Magasinet og er også kjent fra tv-serien En bit av Norge. Andreas Viestad står bak Geitmyra kultursenter for barn i Oslo.

Til toppen

Flere bøker av Andreas Viestad:

Om forfatter Andreas Viestad

Andreas Viestad er født i Oslo 1973. Han bor på Bislett i Oslo, på slektsgården Viestad i Farsund og på en gård i Cape Town om vinteren. Han er matjournalist i Magasinet, nå også internasjonalt kjent matformidler med prisbelønte kokebøker, fjernsynsprogram om norsk mat og matspalte i Washington Post.

Andreas er kjent for sin svært gode penn og oppskrifter som er enkle å gjennomføre. Har utgitt flere kokebøker, de siste på Cappelen Damm.

Morgenbladet fra 1995-1997
Matskribent i Dagsavisen 1997-1998
Utelivsredaktør i Natt&Dag 1997-1998
Dagbladet siden 1998
Matskribent i Magasinet fra 1999
Sommeråpent 2001 og 2003
TV-serien New Scandinavian Cooking, 3 sesonger. Vises på fjernsyn i USA og i mer enn 50 andre land, blant annet Kina, Tyskland og Italia.

Til toppen