90 retter du må kunne
Salater Supper Pizza & Pasta Fisk & Skalldyr Fugl Grønnsaker Kjøtt Desserter
Forfatter: | Andreas Viestad |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2012 |
Antall sider: | 224 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202392864 |
Kategori: | Mat og drikke |
Andreas Viestads beste og mest populære oppskrifter på eksotisk mat. Forsøk deg på dufter og smaker fra andre land.
100 kryddersterke oppskrifter som Andreas Viestad har samlet og bearbeidet slik at de eksotiske smakene kan gjenskapes av deg på ditt eget kjøkken.
Fisk i kokoscurry, ørret i rom og vanilje, kylling masala med kardemomme, lammespyd med koriander, oksehalegryte med muskatsaus, pilaffris med cashewnøtter, kokospannacotta med sitrongress og appelsiner med kanel - lær å bruke krydder på en ny og spennende måte. Alle rettene er illustrert av den anerkjente fotografen Mette Randem.
Andreas Viestad (f. 1973) er en av våre mest populære matjournalister og kokebokforfattere. Han har ukentlig spalte i Dagbladets Magasinet og er også kjent fra tv-serien En bit av Norge. Andreas Viestad står bak Geitmyra kultursenter for barn i Oslo.
Salater Supper Pizza & Pasta Fisk & Skalldyr Fugl Grønnsaker Kjøtt Desserter