Klart du kan Skappelstrikk (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 200
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202526504
Kategori: Håndarbeid
Omtale Klart du kan Skappelstrikk

Klart du får til å strikke!

Alle kan strikke Dorthes gensere og jakker. Her får du 40 nye oppskrifter i forskjellige teknikker - glattstrikk, riller, mønsterstrikk, fletter og spennende kombinasjoner. Klærne er komfortable og lette å bruke – akkurat slik favorittplagg skal være.

 

Her finner du nye, moteriktige oppskrifter for barn og voksne i herlige garnkvaliteter og farger. Ifølge Dorthe kan ALLE strikke og føle stolthet over en selvstrikket genser. Oppskriftene og beskrivelsene er fortsatt superenkle og formidles i størrelsene S, M, L med flotte bilder og brukervennlige illustrasjoner.


Boken er lekkert designet og utstråler varme og ekte strikkeglede. Den er full av herlige bilder tatt av fotograf Agnete Brun med Skappel-familien hjertelig til stede i tillegg til andre modeller.

Til toppen

Utdrag

Lykke til med strikkingen!

Jeg bobler nok over av uvanlig mye skaperglede, og da vi skulle lage denne boken, var det mitt høyeste ønske ådere en smakebit av alle de merkelige og morsomme prosjektene jeg kastermeg ut i. Men å sette denne galskapen i system var alt annet enn enkelt.
Jeg mangler nemlig totalt orden og struktur, men det er det heldigvis noen fantastiske mennesker rundt meg som har i mengder.
Derfor vil jeg mer enn noe annet takke Bettina Loen og min skjønne datter Marthe som greide å ha stålkontroll på alle instagrambilder og små elementer som skulle med i boken. Dere er bare helt fantastiske begge to, og jeg skylder dere verdens største takk.
Redaktør Anne Marie Løvenskiold gir aldri opp, og denne boken skyldes nok i stor grad hennes overtalelsesevne.
Fotograf Agnete Brun er vanvittig morsom å jobbe sammen med. Når vi fyker rundt i havgapet med kamera, er det hennes entusiasme som smitter over på bildene. Sandnes Garn er livsviktige for meg og turene rundt i fabrikken får jeg aldri nok av. En liten ekstra takk til Terje, som ikke gir opp når jeg ønsker meg en helt spesiell farge på garnet. Dessuten må jeg innrømme at uten Siv Dyvik hadde det nok bare blitt gensere i «min» størrelse. Hun er superdyktig på å skalere oppskrifter og er helt uvurderlig. Et smellkyss til deg, Siv.
Takk til designer Kine Røst, som klarte å finne fram i virvaret av bilder, utklipp og tekster som kom i hytt og gevær. Jeg elsker designet vi endte opp med. Mine herlige hyttenaboer som holder ut med mine ofte ville og kjappe ideer fortjener medalje, men så ble hytta fin!
Jon, mitt ett og alt. Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal formidle hvor viktig du er for meg. Takk for at du oppmuntrer meg og mine ville ideer og er så vanvittig dyktig i alt du gjør.
Takk til Maria og Andreas for Lieben og Sophia, mine to engler.
… Og helt til slutt. Takk, mamma og pappa, for at dere er mine foreldre og har gitt meg denne skapergleden. - Dorthe Skappel

 

Til toppen