På grillen (Innbundet)

Rause smaker fra St. Lars

Forfatter:

, og

På grillen er skrevet av gjengen bak St. Lars, prisbelønnet grillrestaurant på Bislett i Oslo, matjournalist Andreas Viestad og de to kokkene Jon Krog Pedersen og Lars Laurentius Paulsen.

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202382124
Kategori: Mat og drikke
Omtale På grillen

I denne boken får du en innføring i ulike grillteknikker og mange fantastiske grilloppskrifter, fra grillet salat og sjøkreps til grillet lammebog, og hamburgere som Dagens Næringlivs anmeldere mente var de beste de noen gang hadde smakt. Enten du har engangsgrill eller et grillmonster, eller om du vil grille i ovnen på kjøkkenet ditt, finner du garantert inspirasjon. Oppskrifter på deilig tilbehør og tips til drikke får du også.

Boken er skrevet av gjengen bak St. Lars, en prisbelønnet grillrestaurant på Bislett i Oslo, matjournalist Andreas Viestad og de to kokkene Jon Krog Pedersen og Lars Laurentius Paulsen. Alle foto er tatt av Mette Randem.

Til toppen

Andre utgaver

St Lars - På grillen
Bokmål Innbundet 2015

Flere bøker av Lars Laurentius Paulsen, Jon Krog Pedersen og Andreas Viestad:

Anmeldelser På grillen

Bra sted. Bra bok
«I den nye Hakkespettboka, altså årets store verk om grilling, kan også suppe grilles (...) Sjelden blir man så sulten av å bla i en kokebok. Spørsmålet er: Stikke på restauranten eller fyre opp grillen?»
Yngve Ekern, Aftenposten

Til toppen

Om forfatter Lars Laurentius Paulsen

Andreas Viestad er født i Oslo 1973. Han bor dels på Geitmyra gård i Oslo og på slektsgården Viestad i Farsund - og på en gård i Cape Town om vinteren. Han er matjournalist i Dagbladets Magasinet og en internasjonalt kjent matformidler med prisbelønte kokebøker, fjernsynsprogram om norsk mat og matspalte i Washington Post. Andreas er kjent for sin svært gode penn, og oppskrifter som er enkle å gjennomføre. Han har utgitt flere kokebøker, de fleste på Cappelen Damm. Han er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo og er medeier i restauranten St. Lars på Bislett i Oslo.

Jon Krog Pedersen (1981) er medeier og daglig leder på St. Lars. Han har jobbet som kokk i flere år og har i en årrekke jobbet med Andreas Viestad på atskillige bok- og fjernsynsprosjekter.

Lars Laurentius Paulsen er kokk på grillrestauranten St. Lars.

Til toppen