Pinner & garn (Innbundet)

100 norske strikkeoppskrifter

Forfatter:

, , , , , , og

Forfatter: , , , , , , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202337087
Kategori: Håndarbeid
Omtale Pinner & garn

Moderne og tradisjonsrike norske strikkeoppskrifter

I denne boken finner du over 100 oppskrifter av kjente norske strikkedesignere. Samlingen er blitt en unik strikkebok som vil glede mange strikkeglade nordmenn. 

Velkommen inn i en herlig verden av myke strikkeplagg. Denne boken er fullstappet av gode strikkeoppskrifter fra velkjente og dyktige norske strikkedesignere. Det er lagt vekt på å skape en variert bok med oppskrifter som spenner over et vidt register av plaggtyper, strikketeknikker og materialer. Her er store plagg og små plagg, tradisjonelle mønstringer på tynne pinner og ensfarget og tøft med tykt garn på tykke pinner - til dame, herre og barn. Målet har vært å favne så vidt at alle kan finne sin favoritt.

Oppskriftene i boken er fra følgende norske designere: Tine Solheim, Kari Hestnes, Mette N. Handberg, Lisbeth Bjørndal, Tove Fevang, Birte Aartun, Grete Letting og Gunn Birgirsdottir.

Til toppen

Flere bøker av Birte Aartun, Gunn Birgirsdottir, Lisbeth Bjørndal, Tove Fevang, Mette N. Handberg, Kari Hestnes, Grete Letting og Tine Solheim: