Røykteppe (Innbundet)

Forfatter:

og

En bombe eksploderer på Rådhusplassen i Oslo nyttårsaften. Fire dør og én går i koma. En av dem som er rammet, er en gammel kjenning i media, og PST slår full terroralarm.

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 368
Forlag: Capitana
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293671275
Kategori: Krim og spenning
Omtale Røykteppe
En bombeeksplosjon på nyttårsaften setter Oslo i terrorberedskap. Et av ofrene på listen over skadde er et kjent navn for Alexander Blix. Ruth-Kristine Smeplass er moren til to år gamle Patricia som ble kidnappet for ti år siden, og som har vært borte siden. Når saken får ny aktualitet, fatter også nyhetsbloggeren Emma Ramm interesse for det uløste mysteriet. Fra hver sin side forsøker de å jobbe seg gjennom det røykteppet som er lagt ut for å skjule sannheten om Patricia.

Til toppen

Andre utgaver

Røykteppe
Bokmål Ebok 2019
Røykteppe
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Jørn Lier Horst og Thomas Enger:

Om forfatter Jørn Lier Horst

Thomas Enger (født 1973) jobbet som journalist før brakdebuten med kriminalromanen Skinndød i 2010. Dette var den første i en serie på fem bøker med journalisten Henning Juul i hovedrollen. I 2018 ga han ut thrilleren Nullpunkt sammen med Jørn Lier Horst. Enger har også skrevet to ungdomsromaner som begge har mottatt den gjeve U-prisen - Den onde arven i 2014 og Killerinstinkt i 2017. Engers bøker er solgt til over 30 land.

Jørn Lier Horst (født 1970) er en norsk kriminalforfatter og dramatiker. Fram til september 2013 arbeidet han som etterforskningsleder i Vestfold politidistrikt, men er i dag fulltids forfatter. Horsts kriminalromaner er preget av erfaring med miljøet og metodene han skriver om. Samtidig kjennetegnes bøkene av politiske og samfunnskommenterende undertekster.

For sitt forfatterskap har Horst blant annet mottatt Bokhandlerprisen, Rivertonprisen, Glassnøkkelen, The Martin Beck-award og The Petronia award. Horst er kjent for sin serie om politimannen William Wisting.

Til toppen