Arne & Carlos favoritter (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 264
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202548285
Kategori: Håndarbeid
Omtale Arne & Carlos favoritter

Velkommen til Arne og Carlos' univers

Det beste av det beste og mer til - denne gangen har de tatt frem nye og gamle favoritter til en komplett samling fargerik og frodig design. Du finner oppskrifter innen strikking, hekling og broderi, og dessuten mange fantastiske bilder til inspirasjon og glede. Den frodige hagen og det hyggelige hjemmet deres er nok en gang rammen rundt - velkommen skal du være.

I boka finner du oppskrifter for alle, til alle årstider. Om du vil strikke tøfler til deg selv, en genser til kjæresten eller hva med en vakker pute til stua, du finner oppskrift på det her. I tillegg får du selvsagt oppskrift på fantastiske pledd, fine fugler og en stilig dørpute etter en modell fra Paris. De har hentet inspirasjon fra sitt liv og sitt hjem, og med sine svært kreative evner til å se muligheter og tenke litt lenger, feirer de 15 år som designerduo med dette overflødighetshornet i ekte Arne & Carlos' stil.

Gode forklaringer og oppskrifter for alle nivåer er en selvfølge, og med respekt for tradisjon og stor sans for å lage design som fungerer, er du i trygge hender når du tar fatt på en oppskrift herfra. Noen av de gode, gamle slagerne har fått litt justering, sånn som Såve - den koselige bamsen strikket i Arne & Carlos' sokkegarn. Oppskrift på "Den enkleste sokken i verden" og "Den nest enkleste sokken i verden" er med, og du finner noen lange, deilige strømper, en jakke for damer, og genser til både mann og hund. De populære strikkedukkene med stor personlighet har tatt turen innom. Herlige små kopier av noen du kjenner eller kanskje deg selv? I samme kategori finner du Påskeharen og Magnus Hagemus. Julete julekuler, perfekte påskeegg og verdens fineste fugler har også fått plass.

Her er det små og store prosjekter i alle vanskelighetsnivåer. Du får flere sider med godt forklarte teknikker innen både strikking, hekling og broderi. En god liste med hva slags garn, pynt, fyll, stramei og pinner de bruker, finner du også.

Dette er Arne & Carlos' historie. Velkommen inn!

Til toppen