Bokklubben for leseglede!

Velkommen til Bestselgerklubben

HOVEDBOK

Ny thriller av Torkil Damhaug!

Nok en gang klarer Torkil Damhaug å bringe oss inn i hodene på dem det gjelder. Som vanlig tar de involverte selv føringen i etterforskningen, politiet befinner seg i randsonen. Du er med på en dyptpløyende reise i en fascinerende by, og som vanlig vokser karakterene til Damhaug seg verdifulle, enten det gjelder studentmiljøet eller en helt brutal underverden full av svik og løgn, forbrytelser og ondskap.

Se en annen vei er en besettende lesefest, suverent levert av en forfatter som virkelig kan sitt fag.

 

"Den psykologiske krimmens ukronede konge"
Aftenposten

Torkil Damhaug: Se en annen vei
Portofritt tilsendt!

Vakkert armbånd fra Bali

Armbånd fra Bali, 5 stk, turkis

Sommerarmbånd fra Bali

Fargerike håndknyttede armbånd i 100 % bomullstråd. Armbåndene er one size med justerbar snor, slik at de passer de aller fleste.

De er utsmykket med forskjellige typer perler, charms og dekor. Armbåndene kan benyttes hver for seg, men er enda finere når du setter flere sammen.

 

Pynt opp med vakre lyslykter og dekorativ duk!

Mer enn 100 oppskrifter

Mat for livet

Kost i balanse gir liv i balanse!

Dette er boken for deg som både vil nyte et måltid og samtidig spise sunt og riktig. Finner du balansen mellom sunn næring og nytelse, vil du merke det både på kropp og sjel, er Fedons klare budskap.

For når du spiser riktig, spiser du for et bedre liv. Og du får mer overskudd, bedre helse og en kropp i balanse. Svarene på hvorfor og hvordan finner du i denne boken.

Mat for livet av Fedon Alexander Lindberg (Innbundet)
Innbundet