Bestselgerklubben

Bokklubben for leseglede

Velkommen til Bestselgerklubben

HOVEDBOK AV SARAH JIO

Kjærlighetens ansikt

Fornemmelse av kjærlighet

Hvis det var like enkelt å forstå menn som å velge en blomst, ville Jane vært den lykkeligste kvinnen på jorden.

Jane jobber i en blomsterbutikk og er ekspert på å lage vakre buketter. I kjærlighetslivet, derimot, har hun ikke like stor suksess, men hun forblir en håpløs romantiker. På sin 29-årsdag mottar hun et mystisk gratulasjonskort hvor det står at hun må identifisere seks ulike typer kjærlighet før hun fyller 30, ellers vil det få fatale konsekvenser. Når Jane faller for en forsker som ikke tror på kjærligheten, frykter hun at skjebnen hennes er beseglet.

[...] En vidunderlig bok full av herlige personer.
BOOKLIST

Sarah-Jio-Kjærlighetens-ansikt
Portofritt tilsendt!

En elegant og tidløs vase fra Kähler Hammershøi

Designvase fra Kähler med de karakteristiske Hammershøi-riller.  

Designet av Hans-Christian Bauer, inspirert av Svend Hammershøis gamle verker fra starten av 1900-tallet.

Størrelse: høyde 20 cm, omkrets 16,5 cm

SPAR 270,-

Mobillader, sort

Praktisk mobillader

Praktisk og hendig mobillader med stor kapasitet, 10 000 mAh. Størrelse 92 x 62,5 x 24 mm. Vekt 180 gram. USB-kabel medfølger. Farge: sort

Nyårets thrillersensasjon!

Den psykologiske thrilleren Den tause pasienten av britiske Alex Michaelides har slått alle rekorder i hjemlandet ved å bli solgt til hele 40 land. Nå har boken gått rett inn på den norske bestselgerlisten.

Norske anmeldere er over seg av begeistring for Alex Michaelides thrillerdebut. Briten, som står bak flere store Hollywood-filmer, fikk en drømmestart på forfatterkarrieren med Den tause pasienten, som ble solgt til over 40 land, rekord for en britisk debut. Hyllesten fra anmelderne har vært unison, og boken ligger på bestselgerlistene i hele Europa. Filmrettighetene ble raskt solgt til Brad Pitt og Plan B. Michaelides skriver selv filmmanuset. 

Alicia Berenson har skutt og drept ektemannen, men nekter å snakke. Kan psykiater Theo Faber få den tause pasienten i tale?

Innbundet

Første opplag revet bort før boken kom i salg!

Ikke slipp skriver Skaug om kjærlighet, trøst og lengsel på en måte som treffer bredt. Hans forrige utgivelse, Følg med nå, har så langt solgt over 10 000 eksemplarer og er nominert til U-prisen 2019. Denne folkekjære poeten har over 110 000 følgere på Instagram, og når ut til alle typer av lesere.

Husk at du
er langt nede nå
og at jeg har
veldig lange armer