Bestselgerklubben

Bokklubben for leseglede

Velkommen til Bestselgerklubben

HOVEDBOK AV KRISTINA OHLSSON

Sjakkspill med døden

Et forestående bryllup og en begravelse opptar Martin Benners tanker om dagen. Inntil han plutselig vikles inn i et drama med dødelige konsekvenser...

Den som leser Kristina Ohlsson for første gang, vil fort kunne få seg en ny favorittforfatter! Henrys hemmelighet er en spennende, uhyre velskrevet og intrikat kriminalroman om hvordan spor fra fortiden ikke kan viskes bort.

Kristina Ohlsson er en av de beste svenske krimforfatterne akkurat nå!
DAGENS NYHETER

Kristina-Ohlsson-Hemmeligheten-om-Henry
Portofritt tilsendt!

Arven er en stor, fengslende fortelling lagt til London i to tidsepoker. Arlette er vakker og har livet foran seg i 1920. Men, når tragedien rammer, flykter Arlette til øya Guernsey. To generasjoner senere kommer unge Betty til London...

Øyas hemmelighet er historien om nazistenes okkupasjon av Kreta under andre verdenskrig. Det er også en fortellingen om bitre hemmeligheter som splittet en familie, og om tre kvinner som kommer sammen for å lege de sårene som har ødelagt to generasjoner.

Nattergalen er en gripende, storslått roman om livet til de kvinnene som ble igjen i det okkuperte Frankrike, etter at mennene deres dro i krigen. Boken gir et uforglemmelig portrett av to søstre som på hver sin måte kjempet for landet sitt, for familien sin, og for livet sitt.

Lisa Gardner er en mester i å skildre menneskers innerste tanker og følelser. Vil de klare å finne familien, før det er for sent i Fellen? Finalen etterlater oss lesere både sjokkerte, andpustne og lykkelige.