Bestselgerklubben

Bokklubben for leseglede

Velkommen til Bestselgerklubben

Humørfylt, rørende og tankevekkende

Eldreliv

Eldreliv – til deg som er i live

Humørfylt, rørende og tankevekkende om å være eldre i dagens Norge, og om å være pårørende.

Boka gir humørfylte, alvorlige og ærlige fortellinger om bl.a. Knut Erik (78) og Randi (78) som fant hverandre som voksne, Vesla (82) og venninnene på Costa Blanca, Astrid (83) som har fått dødsdommen, Rukhshana (66) som krever at barna tar vare på henne, og nygifte Olav Thon (96) som ikke ser TV uten å tråkke på ergometersykkelen. En rød tråd gjennom Eldreliv er forholdet mellom forfatter Guro Hoftun og mamma Vesla (82) – et mor-datter-forhold der omsorgsbyrden er i ferd med å forskyves, mens samtalene dreier seg om livet som er levd, dagene som skal leves, døden som kommer – og spørsmålet: Kan en voksen datter oppdra sin mor? Eldreliv gir inspirasjon, trøst og innsikt. Da Guro Hoftun utga boken Storbarnsliv i 2015, utløste den en landsdekkende samtale om unge mennesker. Boken ble nominert til Brageprisen.

Pål jobber som vakt på Stockholms t-bane. Etter noen tunge år er han igjen klar for å møte kjærligheten. Iris er frilansdesigner og singel. Men hun er lei ensomheten og har lenge lett etter den perfekte mannen, en mann som virkelig elsker henne og ikke forlater henne selv om hun kan være vanskelig.

Til slutt finner de hverandre. Pål er helt fantastisk og noen ganger føler Iris nesten at han kjenner henne bedre enn hun selv gjør. Han vet til enhver tid akkurat hva hun trenger. De tilbringer mer og mer tid sammen og forsømmer resten av verden. Vennene deres begynner å lure på om alt egentlig er som det skal. Det er det ikke. Faktisk er de på vei mot en katastrofe.

«En veldreid pageturner, både tankevekkende og halsbrekkende skummel.» BTJ

Georg Jensen Bloom skål 26 cm

Inspirasjonen til Bloom skålene til Georg Jensen kommer fra formen på kirsebærblomster i full blomst. Skålene er laget i rustfritt stål og er fine til å servere mat i. De ser også lekre ut på ethvert bord. Mål: H: 11 cm Ø:26 cm.

 

Armbånd med strass og perle

Lekkert armbånd som piffer opp antrekket! Tvinnes rundt håndleddet. Total lengde 38 cm. Magnetlukking.