Tilbud

Medlemstilbud

Alltid maksimal rabatt på nye bøker! I tillegg finner du en rekke supre tilbud med opptil 80 % rabatt når du er medlem hos oss i Bestselgerklubben!

Begrenset antall!

Elvang MOON damaskduk

Elvang MOON damaskduk

Lekker, kremhvit damaskduk fra Elvang i 100 % bomull. Størrelse 270 x 140 cm.

Allerede som 14-åring var hun en erfaren kakebaker, og til sin egen konfirmasjon bakte hun 30 kaker! På bloggen detsoteliv.no har Kristine Ilstad samlet over 3000 kakeoppskrifter.

I denne boken finner du et representativt utvalg av oppskriftene på bloggen - hennes beste og mest populære kaker. Dette er gjennomprøvde, grundige, enkle og garantert gode oppskrifter på kaker, desserter og andre godsaker. Her er noe for enhver smak og anledning!

Supertilbud | KUN 99,-

Borte

På en øde kyststrekning i Oregon finner politiet en forlatt bil. Motoren er i gang, døren åpen og frontlysene tent.

Lorraine ’Rainie’ Conner er navnet på den savnede kvinnen – konen til FBI-agenten Pierce Quincy. Rainie har slitt med alkoholproblemer, og den siste tiden har vært tøff for henne. Likevel nekter både Quincy og datteren Kimberly å tro at hun har tatt sitt eget liv.

Imens kjemper Rainie en intens kamp for å overleve.

Heftet

Perfekt på reise!

Weekendbag, sort

En smart og lett weekendbag til dine reiser i inn- og utland. Bagen har stor glidelåslomme på den ene siden og to stikklommer på den andre siden samt en praktisk lomme på utsiden/forsiden med trykk-knapp. Her kan man lett få tak i billetten, passet etc.

Mål: 44 cm lengde 36 cm høyde 23 cm dybde

Se vårt utvalg i lydbøker her!