Knalltilbud på fjorårets krim!

Bestselger!

Slukk tørsten med Harry Hole

Harry Hole har lovet sin kjære Rakel at han aldri mer skal jobbe med drap. For er det noe Rakel frykter mer enn alt i verden, så er det å miste Harry til mordetterforskningen eller til alkoholen.

Nå settes Harry og Rakels kjærlighet på prøve, for en morder går løs i Oslo. En blodsuger som finner ofrene på nettet. Den eneste som kan stoppe ham, er Harry Hole.

Tørst av Jo Nesbø
KUN 169,-

Hva skjedde med Katharina?

Mesterlig krim fra Jørn Lier Horst

En sporløs forsvinning er et mysterium i seg selv. Men hva om den som forsvinner etterlater seg noe som gjør mysteriet enda større?

Når Wisting settes på prøve og en ny etterforsker seiler opp ved siden av han, gir det etterforskningen en helt ny dimensjon. Det eneste som er sikkert er at én lyver. Løgnens natur er et hett tema også i Katharina-koden. Og det store spørsmålet: Hvem er det egentlig som lyver?

 

Rivertonprisvinneren leverer igjen krim av høy klasse!

Jorn Lier Horst, Katharina-koden
KUN 169,-

Svaret på livets største gåter

Dan Browns bøker har solgt i 200 millioner eksemplarer og utgis på 56 språk. Gjennombruddet kom med Da Vinci-koden, en av de mestselgende bøkene i verden noensinne.

Opprinnelse er den etterlengtede, frittstående oppfølgeren!

 

Mesterlig Robert Langdon-thriller fra kongen av gåtekrim!

Dan Brown: Opprinnelse
KUN 169,-

Gjør alvor av drømmen!

Skrivekurs i Firenze

Kurset passer for skriveglade sjeler på alle nivåer, og gir inspirasjon og kunnskap til økt skriveglede.

I tillegg til skrivegleden legger vi stor vekt på hyggelige, sosiale opplevelser.

 

Kursledere er krimforfatter Torkil Damhaug og Bernt Roald Nilsen, ekstern konsulent for Bestselgerklubben og Krimklubben.

Les mer om skrivekurset her

 

Flott piknikpledd!

Piknikpledd

Supert piknikpledd som egner seg perfekt til bruk på stranden, i parken eller på skogstur. Undersiden er vanntett. 140 x 150 cm.