Tilbud

Medlemstilbud

Opptil 80% rabatt - det lønner seg å være medlem!

Arven er en stor, fengslende fortelling lagt til London i to tidsepoker. Arlette er vakker og har livet foran seg i 1920. Men, når tragedien rammer, flykter Arlette til øya Guernsey. To generasjoner senere kommer unge Betty til London...

Øyas hemmelighet er historien om nazistenes okkupasjon av Kreta under andre verdenskrig. Det er også en fortellingen om bitre hemmeligheter som splittet en familie, og om tre kvinner som kommer sammen for å lege de sårene som har ødelagt to generasjoner.

Nattergalen er en gripende, storslått roman om livet til de kvinnene som ble igjen i det okkuperte Frankrike, etter at mennene deres dro i krigen. Boken gir et uforglemmelig portrett av to søstre som på hver sin måte kjempet for landet sitt, for familien sin, og for livet sitt.

Lisa Gardner er en mester i å skildre menneskers innerste tanker og følelser. Vil de klare å finne familien, før det er for sent i Fellen? Finalen etterlater oss lesere både sjokkerte, andpustne og lykkelige.

Pizzasten med spade

Bak din egen stenovnspizza! Kan brukes i vanlig ovn og på grillen. Tåler maks 250 grader. Til brød og pizzabaking. Bruksanvisning og oppskrifter følger med. Tåler ikke maskinvask. Vaskes med vann. Settes inn i kald ovn.

Et lekkert pledd i gammelrosa fra Elvang i deilig og myk alpakkablanding.

Materiale: 50% alpakka, 40% saueull & 10% mikrofiber
Vekt: ca. 560 gram
Str.: 130 x 200 cm

Må renses.

Pleddene er laget i Peru av dyktige og erfarne vevere. Alpakkafiberet er mykt og slitesterkt, og varmere enn andre naturfibre.