Tilbud

Medlemstilbud

Alltid maksimal rabatt på nye bøker! I tillegg finner du en rekke supre tilbud med opptil 80 % rabatt når du er medlem hos oss i Bestselgerklubben!

Verdens sunneste kosthold ♥

Mat for hjertet

Er du en av mange som har litt for høyt kolesterol, blodsukker eller blodtrykk? Les om hvordan du kan spise riktig og få verdiene dine ned på et gunstig nivå.

Hjertevennlig middelhavsmat:

  • reduserer kolesterol, blodtrykk og blodsukker
  • forebygger hjertesykdom og reparerer betennelser
  • er enkelt, trygt, sunt og godt!
Innbundet

Folkekongen ♥

Kongen

Folkekongen

Ti år etter suksessen HARALD V, leverer Per Egil Hegge en ny og oppdatert bok om folkekongen.

I tett samarbeid med regenten selv, og med bakgrunn i utallige samtaler med hans venner og fortrolige leverer Hegge et unikt og innsiktsfullt portrett av familiemannen, monarken og mennesket Harald den femte. Vi følger ham i og utenfor rampelyset, og kongen forteller åpent om både familieliv og sin konstitusjonelle rolle.

Nyutgaven har et fyldig tillegg, der blant annet kongehusets rolle under 22. juli-terroren og Slottets nye åpenhet belyses.

Innbundet

Georg Jensen Bloom skål 26 cm

Inspirasjonen til Bloom skålene til Georg Jensen kommer fra formen på kirsebærblomster i full blomst. Skålene er laget i rustfritt stål og er fine til å servere mat i. De ser også lekre ut på ethvert bord. Mål: H: 11 cm Ø:26 cm.

 

Perfekt på reise!

Weekendbag, sort

Weekendbag

En smart og lett weekendbag til dine reiser i inn- og utland. Bagen har stor glidelåslomme på den ene siden og to stikklommer på den andre siden samt en praktisk lomme på utsiden/forsiden med trykk-knapp. Her kan man lett få tak i billetten, passet etc.Mål: 44 cm lengde 36 cm høyde 23 cm dybde

Magasinet nr. 1 /2020

Magasinet — medlemskupp fra alle våre klubber

I magasinet får du de beste tilbudene og de laveste prisene fra alle våre bokklubber!

Prisene i Magasin 1 varer til 09. mars